STOMATOLOGIE IN RATE

Pentru a veni in ajutorul tau 3D Dental a introdus diferite modalitati de plata accesibile, pentru a putea achita contravaloarea serviciilor stomatologice in rate fara dobanda!

 

Alpha Card 12 rate fara dobanda

3D Dental ofera pacientilor solutii financiare de plata in 12 rate egale fara dobanda (salariu minim net 1500 de lei) , fara avans , fara a va deplasa la banca, tratamentul incepe imediat, dupa numai 5 minute de la completarea formularului . 3D Dental  va ofera posibilitatea de a platii servicile stomatologice in 24/36 rate egale cu o dobanda de 12%.

Pentru a beneficia de aceasta solutie financiara, trebuie sa va prezentati la 3D Dental cu buletinul si sa completati un formular, apoi veti incepe tratamentul.

Pentru persoanele care au venitul net lunar mai mic de 1500 de lei se acorda servicii de plata in 12 rate egale cu dobanda de 8.95%. Creditul poate fi extins pe o perioada de maxim 5 ani.

 

Criterii de Eligibilitate:

 • Cetatenia romana
 • Varsta : 18-64 ani
 • Vechime : minim 1 an in campul muncii si minim 3 luni vechime la ultimul angajator

Ai o intrebare? Contacteaza-ne acum!

0720.932.294

0720.932.294

Ai o intrebare?
Contacteaza-ne acum!

Tratamente Stomatologice la 3D Dental

Stomatologie Moderna – Tratamente cu Laser!
Am fost cei dintai in utilizarea laserului chirurgical in stomatologie, oferindu-le pacientilor nostri cunostintele si daruirea medicilor cu expertiza profesionala in diverse domenii: endodontie, implantologie, protetica si estetica dentara, ortodontie si pedodontie, parodontologie, chirurgie buco-dentara.

Programeaza-te Online!

Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de inregistrare a programarii.

  Numar telefon:

  Alege Clinica:

  3D Dental - Tratamente Moderne cu Laser!

  Descopera lista de preturi la seviciile stomatologice practicate de 3D Dental.