Tratamente si servicii stomatologice complete!

Am fost cei dintai in utilizarea laserului chirurgical in stomatologie, oferindu-le pacientilor nostri cunostintele si daruirea medicilor cu expertiza profesionala in diverse domenii: endodontie, implantologie, protetica si estetica dentara, ortodontie si pedodontie, parodontologie, chirurgie buco-dentara.

Ortodontie

Aparatul dentar este un dispozitiv foarte des intalnit in randul celor care nu sunt multumiti de modul in care le sunt aliniati dintii, fiind cea mai buna si eficienta modalitate in acest sens, iar clinica 3D Dental propune pacientilor numeroase tipuri de aparate dentar, pentru toate necesitatile, preferintele si buzunarele.

Vezi Detalii

Implant Dentar

Cu toate ca oricine are astazi acces la cabinete stomatologice unde sa isi poata trata problemele danturii, inca exista unii care le evita, astfel ca sufera de diferite afectiuni, cara daca nu sunt remediate, in cele din urma se ajunge la edentatie.
Vezi Detalii

Tratament Parodontoza

Conform statisticilor, parodontoza afecteaza una din trei persoane cu varsta de peste 30 de ani, fiind asadar o afectiune des intalnita si serioasa, care poate duce la pierderea dintilor daca nu este tratata. In schimb, in cadrul clinicii 3D Dental pot fi urmate cele mai eficiente si moderne tratamente in acest sens, astfel incat pacientii sa se bucure de cele mai bune conditii.
Vezi Detalii

Tratament Endodontic

Milioane de dinti sunt salvati anual datorita medicilor profesionisti care efectueaza un tratament endodontic, fiind o procedura care nu provoaca durere, ci din contra, ajuta la combatarea acesteia.

In interiorul dintelui, sub stratul smaltului si al dentinei, se regaseste un tesut moale numit pulpa, care contine vase de sange si nervi si ajuta la dezvoltarea radacinii.

Vezi Detalii

Albire Dentara

Albirea dintilor a devenit, in ultimii ani, una dintre cele mai cerute proceduri ale cosmeticii dentare, iar la clinica 3D Dental, pacientii pot obtine rezultate foarte bune.

Albirea dintilor cu laser este o modalitate foarte practica, insa care nu este recomandata pentru oricine, motiv pentru care medicul este cel care decide cine este pacientul potrivit in acest sens.

Vezi Detalii

Pedodontie

Sunt putine cabinetele care se pot lauda cu aparatura de ultima generatie si medici bine pregatiti pentru a efectua tratamente corespunzatoare atat pentru adulti, cat si pentru copii, cei mici fiind, de regula, mai anxiosi si mai dificili.
Vezi Detalii